Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Půlka prázdnin za námi

8.8.2024 | U15

     Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a nám se pomalu přibližuje doba, kdy bude vrcholit příprava našeho týmu na novou sezonu. Holky poctivě plní LTP, mají za sebou basketbalové kempy, kde se potkávají s jinými trenéry, zažívají trošku jiný přístup k tréninkům a mají prostor věnovat se více věcem, které je baví… jsme moc rádi, že zatím nemáme žádné zprávy o zraněních, nemocech a vypadá to, že na soustředění pojedeme v plné sestavě.

      Tam na ně bude čekat atletická průprava, footwork a cvičení na rychlost, opravdu hodně švihadla, koordinační cvičení a samozřejmě basketbalové tréninky. Zátěž to bude nemalá a tak věříme, že se nám podaří zajistit i kompenzaci v podobě cvičení v bazéně. Každý den zakončíme společným kompenzačním a protahovacím cvičením. Doufám, že i letos nám bude přát počasí a budeme moct pracovat  venku….

     V Dobřichovicích se rozloučíme v pátek 23.8. a od pondělí budeme pokračovat tréninky na Královce, kde se již budeme plně věnovat basketbalu. 31.8. zakončíme prázdniny přípravným miniturnajem v Brandýse a  6.9. ve velmi ranních hodinách vyrazíme na turnaj do Ostravy, kde budeme mít možnost prověřit vše, co jsme si z prázdnin odnesli a na čem v srpnu ještě budeme pracovat…

     Věřím, že nás tento turnaj dobře připraví na nadcházející sezonu, na kterou se velmi těšíme…..

15.10.2024 | Mládež

Jsme opravdový tým

30.9.2024 | Mládež

Do nové sezóny vítězně

9.9.2024 | U15

Ostrava Cup 2024