21.5.2009
19.4 hráčky z USk nastoupily do posledních dvou zápasů PP proti týmu SK Aritma, který nás při poslední konfrontaci jednou ze dvou zápasů porazil rozdílem jednoho koše.
19.4 hráčky z USk nastoupily do posledních dvou zápasů PP proti týmu SK Aritma, který nás při poslední konfrontaci jednou ze dvou zápasů porazil rozdílem jednoho koše.

1. SK Aritma - USK ( 35: 62 ) Hned od začátku zápasu byla na hráčkách vidět chuť hrát a tuto porážku jim vrátit. v 1.čtvrtině si všechny hráčky vzaly na starosti své obránce a bránily přes celé hřiště, což nám přineslo velké množství vybojovaných míčů a postupně sme si díky rychlému protiútoku vytvořili 10 bodový náskok. Ve druhé čtvrtině jsme tento náskok udržovali a navýšili jej o další koš. Stav na poločas tedy byl 28:16 pro USK. Druhý poločas se nestl ve stejném duchu jako ten první, hráčky bojovaly o každý míč a poctivou obranou donutily soupeřky z Aritmy k velkému množství chyb. stav zápasu na konci 3.čtvrtiny 43:22 pro USK. Ve čtvrté čtvrtině si hráčky udržovaly vedení až do konce zápasu a přidaly i něco navíc . Konečný stav zápasu 62:35 pro USK. Střílející hráčky: ( Černá, Kotrlová - 20, Bendová - 8, Radnická - 4, Josefusová - 3, Menclerová, Šebestová, Pancová - 2, Plačková - 1 ) 2. USK - SK Aritma ( 49:32 ) Tento zápas byl ve všech prvcích podobný tomu prvnímu. Snad jen už nebylo tolik patrné úsilí hráček jako v prvním zápase což mohlo být způsobeno euforii z výhry, nebo vysíleností z prvního zápasu. Nicméně sme dodržovali úkoly, které sme si na začátku domluvili. Obrana přes celé hříště a rychlé protiútoky, na kterých jsme postavili celou naši hru tuto sezonu. Jestliže jsem zmínil změnu úsilí, bylo to patrné především v dohrávání obrany. Jestliže se hráčky z SK Aritmy dostaly přes polovinu, bylo již velmi těžké je zastavit. Chybělo tolik důrazné napadání, které nám vyhovovalo v prvním zápase a za dohrávání pod košem nemůže být také žádná pochvala. Nicméně jsme si opět byli schopni podržet náskok, na kterám měla velkou zásluhu první pětka ve složení: Radnická, Švecová, Černá, Bendová, Naxerová - střídající Plačková. Stav po první čtvrtině 20:5 pro USK. Zbytek zápasu hráčky nedovolily soupeři žádný větší trhák a i přes to, že to byla hra tam a zpátky si podržely náskok a úspěšně zvýtězily i podruhé. Střílející hráčky: ( Černá - 14, Kotrlová 10, Plačková - 5, Bendová, Radnická, Josefusová, Šebestová - 4, Naxerová, Pancová - 2 )
USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

úterý
Modřany 16:00-17:30
středa
Modřany 17:30-19:00
pátek
Petřiny 15:30-17:00

Trenéři

Lucie Luxová
Alena Petlanová