Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Příprava straších minižákyň, ostuda mladších žaček

8.5.2009 | U13
Přátelské měření sil v rámci dvou družstev USK, jako přípravy na Národní finále starších minižákyň, dopadlo lépe pro mladší kategorii.
Přátelské měření sil v rámci dvou družstev USK, jako přípravy na Národní finále starších minižákyň, dopadlo lépe pro mladší kategorii.

O ostudných 17 bodů prohrály mladší žákyně s o rok mladšími minižačkami. Starší minižákyně předvedly pěkný bojovný výkon založený na výborných výkonech svých individualit. Předvedený výkon ukazuje, že forma je vyladěná dobře a v Národním finále se máme na co těšit. Jako mladší žákyně jsme předvedli nejhorší letošní výkon. Trochu se na nás podepsala posezóní pauza a absence tréninků. Hráčský kádr nebyl kompletní, tak se tíha zodpovědnosti v tvorbě hry přenesla na jiné hráčky a ty svou roli nezvládly. Zmatečná a bezradná hra, ke které se přidalo neproměňování jasných košů, způsobilo, že hráčky byly nervózní a naštvané sami na sebe. Bohužel nejsme zatím schopni toto naštvání převést do většího úsilí v obranných činnostech (bránit přihrávku, vytvářet tlak na míč ...) a v boji o míč (neutrální míče na zemi, doskok ...) Přátelský zápas ukázal (při zachování ročníků=nependlování) vyrovnanost kategorií a dává nám tak jednoduchou možnost získání zápasových zkušeností v rámci tréninků. Starší minižákyně přecházejí po této sezóně na míč vel. 6, takže odpadne i tento technický problém a až budou mladší žákyně i starší minižákyně v kompletní sestavě (snad se tak někdy stane:-), můžeme se těšit na zajímavou odvetu. Trenér Milan, trenér Martin
13.10.2024 | U13

První hrací víkend U13

9.9.2024 | U13

Zářijový turnaj v Ostravě

17.8.2024 | U13

Soustředění U13