Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Víkend v oslabení

28.1.2024 | U11
holky bojovaly i přes oslabený tým
holky bojovaly i přes oslabený tým
Velmi chválím holky, že to fyzicky zvládly. Moc děkuji všem rodičům za jejich psychickou podporu a fandění.

Konala se další mistrovská soutěž U11 a to konkrétně o víkendu 27.1 a 28.1. Za soupeře jsme měly Spartu, HB basket, Tygry a Slovanku. Náš tým nastoupil ve výrazném oslabení, jehož důvodem byly hlavně nemoci. 

Sobotní utkání proti HB a Spartě dalo šanci každé hráčce vyniknout a ukázat, co v ní je. Tato dvě utkání se odehrála ve velmi pomalém tempu z naší strany. Bohužel nebyla vidět chuť ani chtíč. Nedávaly jsme jasné koše z rychlého protiútoku a to nás stálo naší psychiku, bohužel jsme ztráty v bodech nedohnaly ani obranou 1 na 1. Mohu pochválit některé individuální "vsuny" hráček do utkání, kdy se nám párkrát podařilo poprat se o míč nebo získat pro přesilový útok. Jde vidět lepší orientace po hřišti každé z hráček. Konečný výsledek pro nás skončil 1 výhrou se Spartou (60:10) a 1 prohrou s HB (19:54).

Neděle pro nás skončila, z hlediska bodování 2 prohrami. Z hlediska individuálních činností, týmové hry a celkového dojmu z utkání byla naše hra velmi dobrá. První přišly Tygřice. Nastoupily jsme proti sobě v oslabení z obou stran. Velmi se nám líbila bojovnost a celkově obrana hráček. Toto utkání bylo z celého víkendu nejvíce koukatelné a opravdu kvalitní. Tygřice nám utekly v první čtvrtině o +7 a velmi těžko se to dohánělo. Držely jsme s nimi krok až do úplného konce a nenechaly jim žádný koš zadarmo. Nutno dodat, že naše statistika střelby šestek byla velmi špatná, i když se na ni zaměřujeme již druhým měsícem. Utkání skončilo 37:44 pro Tygřice.

Poslední utkání proti slovance bylo dechberoucí. Velký problém nám dělala psychika hráček a dorozumění. V hale bylo spoustu "nadšených" rodičů a jejich fandění překřičelo celou halu. Delegovaní rozhodčí nezvládaly některé situace správně vyřešit. Je velmi těžké ukorigovat plnou halu lidí-hráček, trenérů i diváků. Toto utkání jsme hrály velmi týmově.  Zaměřily jsme se obranu, kde jsme díky ní v druhé polovině utkání daly pár jednoduchých košů z rychlého protiútoku, o které jsme se odrážely. Prohrály jsme na body ve 3/4, která skončila 5:11 pro slovanku a my jsme nebyly schopny bodový rozdíl dohnat. Na tomto utkání šlo krásně vidět, jak každá sekunda na hřišti a každá malá chyba se nám nemusí vyplácet v celkovém skóre. konečný stav byl 35:31 pro slovanku. Utkání jsme hrály přes 2 hodiny  a já velmi chválím hoky, že to fyzicky zvládly. Moc děkuji všem rodičům za jejich psychickou podporu a fandění.

 

V únoru se na nás můžete přijít podívat na turnaji 3X3 konaný 25.1., Další turnaj U11 nás čeká 2.-3.3. Budeme rádi za každou podporu. 

26.9.2024 | U11

Pokračujeme v přípravě na první zápasy

12.9.2024 | U11

Soustředění nejmladší kategoriie

10.8.2024 | U11

Soustředění se blíží