Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Dvojička s Pardubicemi = dvojitá výhra

16.12.2023 | U11
vybojovaly jsme si 2 vítězství
vybojovaly jsme si 2 vítězství
Konečný výsledek byl k našemu prospěchu - 46:29 a 63:25

V sobotu, 16.12., se konala poslední utkání tohoto roku. Hrály jsme na území sparty dvojičku proti Pardubicím. Naše soupeřky proti nám nastoupily v silné sestavě, avšak pouze s deseti hráčkami, které ale byly velmi průbojné. Do 1/2 prvního utkání to vypadalo, že se jim i jejich průbojnost vyplatí. Hra byla na obou stranách rychlá, naše špatná obrana při posledním konci dvojtaktu nás stála vedení první čtvrtiny o 4 body. Nechaly jsme se zastrašit jejich nejlepší hráčkou - Annou Markovou. Avšak zastrašení netrvalo dlouho a my jsme vybojovaly vítězství díky svělým útočným akcím a krásných nájezdech, kde jsme vyhrávaly nad soupeřkama v prvním kroku. . Druhé utkání jsme vyhrály díky lepší kondičce, krásným rychlým protiútokům a společné hře na hřišti. Také obrana byla mnohem lepší. V obou utkáních je zapotřebí pochválit Káju Krumlouvou, která si zasloužila 36 bodů za obě utkání, ale vyznamenala se i ve finálních přihrávkách.
Svou si prosadila i Áďa Heyduková při svých dvojtaktech a špičkové obraně, za sekundární obranu a výpomoc lze pochválit i Verču Krbálkovou. Alžbětu Bískovou a Áďou Steppanouvou chválíme za jejich doskoky a koše z druhé šance. Konečný výsledek byl k našemu prospěchu - 46:29 a 63:25

 


Co je potřeba stále zlepšovat jsou naše trestmé hody. Šestky při prvním utkání byly 8:6, velmi chválím, ale při druhém utkání byl poměr nedaných šestek ku poměru daných 32:5.

V pondělí nás čeká zasloužený Vánoční trénink, kde jsou připraveny hry a soutěže pro všechny U11, dokonce i s drobnými vánočními dárky.

V lednu se můžeme těšit na NRT utkání ve druhém lednovém týdnu a hlavní soutěž U11 27.1 a 28.1.

26.9.2024 | U11

Pokračujeme v přípravě na první zápasy

12.9.2024 | U11

Soustředění nejmladší kategoriie

10.8.2024 | U11

Soustředění se blíží