25.11.2023
Víkend 25. A 26.11. Se konaly další mistrovská utkání přeboru U11
Pochvalu si zaslouží Šárka Schniderová, za obrovskou černou práci v obraně a Alžběta Bísková za zvládnutí sobotní role tahouna týmu.
Pochvalu si zaslouží Šárka Schniderová, za obrovskou černou práci v obraně a Alžběta Bísková za zvládnutí sobotní role tahouna týmu.

Víkend 25. A 26.11. Se konaly další mistrovská utkání přeboru U11. Na soupeřovu palubovku jsme v sobotu vkročily tou správnou nohou. Při utkání s tygrama jsme mohli pozorovat progres na naší straně-jak individuálně, tak týmově. V utkání bylo vidět spoustu obrannýho drilu, individuální hry 1 na 1 a týmové dopomoci spoluhráček. Bohužel se nám stále moc nedaří zahájení rychlého protiútoku a tygřice nás mnohokrát porazily v prvním kroku. Naše doskoky také nebyly nejlepší. Bodový rozdíl na konci utkání bylo o 34 bodů ve prospěch tygřic, což je menší rozdíl, než v předešlém utkání (47 bodů). Jako pozitivní můžeme brát vyšší průměrnou bodovost mezi čtvrtinami. Sparta na nás nastoupila s dětma z přípravky, jejich hlavní hráčky U11 byly nemocné, získaly jsme proto svou první 100 bodovou výhru (8:103). Tato výhra nás v sobotu zahřála, ale místo velké motivace do dalšího utkání v neděli přišlo obrovské zklamání. Při utkání se Slovankou, kde jsme byly jasné favoritky, jsme zavrávoraly. Špatná soustředěnost a nedůsledná motivace k výhře, nás dostaly do místa prohraného týmu 17:18. Další důvody prohry jsou nedané jednoduché koše. Dnes jsme se nemohly spolehnout ani na hlavní tahouny našeho týmu, což je velká škoda. Při utkání s HB byla nálada v týmu podobná s výsledkem 8:54 pro HB. Pochvalu si zaslouží Šárka Schniderová, za obrovskou černou práci v obraně a Alžběta Bísková za zvládnutí sobotní role tahouna týmu.

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

pondělí
Modřany 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 16:30-17:30
pátek
Modřany 15:30-17:00

Trenéři

Lucie Zeithammerová
Hana Kačírková