27.6.2024
Ač se nám to zdá být téměř nemožné, je tu úplný konec sezony a nás všechny čeká zasloužený odpočinek v podobě letních prázdnin. Máme za sebou velmi pestrou a pro nás velmi úspěšnou šňůru zápasů, tréninků (a že jich nebylo málo!) a zážitků.

     Od soustředění až do 24.6. jsme společně s hráčkami neustále pracovali na rozvoji individuálních činností jak jednotlivých hráček tak jejich zapojení do kolektivní hry. Po každém nedělním zápase jsme hned v pondělí zase byli všichni „na značkách“ a dřeli dál a dál…. I přesto, že se nám nepodařilo postoupit do extraligy naše společné úsilí nepolevilo ani na okamžik a dokázali jsme společně vybojovat mnoho vítězství nejen na domácí palubovce, ale ke konci sezony jsme dokázali dobýt i palubovky při výjezdu mimo domácí prostředí. V Chomutově jsme se z -20 v poločase radovali z velkého vítězství a holky zvládly velmi těžké chvíle, kdy se extrémně nedařilo vlastně vůbec nic. O to pak byla radost intenzivnější… A toto jsou naše velká NEJ. Ta, která nás ženou stále dál, protože všichni vidíme, že úsilí, které do práce vložíme nám přinese obrovskou radost a chuť jít stále dál a dál….

     Během Velikonoc jsme vyjeli na turnaj do Brna, odkud jsme si dovezli úžasné stříbrné medaile a mnoho zkušeností. Zažili jsme, co to je hrát před nacpanou tělocvičnou a přes fandění neslyšet vlastní slovo natož pokyny trenérů. ještě 1x díky kat. U12 a těšíme se, že to někdy zopakujeme…

     A to největší NEJ? – NEJVÍC DĚKUJEME VŠEM RODIČŮM, KTEŘÍ NÁS CELÝ ROK PODPOROVALI, POMÁHALI S DOPRAVOU, UMOŽNILI NÁM JET NA TURNAJ A PŘIZPŮOSBILI SVŮJ PROGRAM TAK, ABYCHOM VŠE MOHLI ZVLÁDNOUT.

     Děkujeme šéftrenérce mládeže Lucce Luxové za obrovskou podporu a pomoc kdykoli bylo potřeba. Děkujeme všem kolegům trenérům za spolupráci a také hráčkám kat. U13, bez kterých by to také nešlo. Jejich zapojení do našich tréninků bylo obrovskou pomocí a jejich účast na trénincích a zápasech byla klíčová. Děkujeme Káje Krejčové, Mie Bendíkové, Viki Parmové, Julče Táborské, Báře Tejmarové a Elí Pastýříkové.  Jsme moc rádi, že nám v některých zápasech vypomohla i Sofie Sovová, jejíž hlavní kategorií byly U15. Nelze nepoděkovat klubu USK, že nám dal příležitost vrátit se k trénování a také nám umožnil zúčastnit se, mimo jiné i trenérského semináře Impulzy trenérům…

     VŠEM PŘEJEME KRÁSNÉ LÉTO PLNÉ SLUNÍČKA A TĚŠÍME SE NAVIDĚNOU NA SOUSTŘEDĚNÍ 

    

    

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

14.
zář
USK Praha
Válečnice Děčín
15.
zář
USK Praha
SLUNETA Ústí nad Labem

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

1.
BK Lvice Litoměřice
0
2.
USK Praha
0
3.
SLUNETA Ústí nad Labem
0
4.
Sokol Kladno
0
5.
BK Levhartice Chomutov
0
6.
BC Slaný
0
7.
Válečnice Děčín
0

Tréninky

pondělí
Petřiny 18:30-20:00
úterý
Petřiny 17:00-18:30
čtvrtek
Petřiny 16:30-18:00
pátek
Petřiny 17:00-18:30
pátek
Královka 19:00-20:30

Trenéři

Vendula Pouchová
Filip Slavíček