Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

U14 zahájili sezónu

19.9.2023 | U14
16.9. vstoupily dívky kategorie U14 do sezóny žákovské ligy.

První zápas bohužel patřil k nejtěžším této části soutěže. V prvním venkovním utkání jsme narazili na Sadské vosy, o kterých se mluví jako o kandidátech na letošní titul. Do utkání jsme vstoupily s velkým respektem vůči soupeřkám, a to se bohužel podepsalo na našem výkonu. Začátek utkání vůbec nebyl špatný. Bojovali jsme o každý balon a i přes obrovský tlak soupeřek po celém hřišti jsme do poločasu vstupovali jen s 25-ti bodovým mankem. Totální výpadek koncentrace na konci třetí čtvrtiny a v polovině poslední nám zlomil vaz a konečný výsledek je horší než "musel být". Tento zápas byl velmi těžký fyzicky i psychicky a věřím, že se z něj dokážeme poučit, hodit jej za hlavu a do dalších utkání jít s čistou hlavou...

Neděle přinesla 2 velká překvapení. Do prvních minut jsme vletěli s plnou vervou a chutí, ale úzkostlivé posuzování rozhodčích - dimetrálně rozlišné od včerejšího zápasu - nás zastavilo a obava z odpískání každého kontaktu nám svázala ruce i nohy. První poločas byl ustrašený, nedůrazný, plný chyb (51:30). Po poločaswové přestávce naskočil do třetí čtvrtin nový tým. Bojovný, plný chuti hrát a vyhrát. Holky bojovaly o každý míč, významně zlepšily obranu a i útok byl plný pěkných akcí i přes to, že hráčky Jičína "ucpávaly bednu" a snažily se nám zabránit ve hře 1:1. Posledních 10 minut jsme ještě více přitlačily a hráčku, která nám v prvním poločase nastřílela 41 bodů, eliminovaly tak, že za druhý poločas dala jen 5 bodů. Celou čtvrtinu jsme udrželi pozornost a zápas dotáhli do napjatého závěru. Bohužel jsme prohráli o 9 bodů, ale rozhodně se za výkon stydět nemusíme.

6.10.2024 | U14

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 | U14

První zápasy U14

2.9.2024 | U14

Soustředění a přípravný turnaj