Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

První víkend na Moravě

25.3.2019 | U14
Smůla v týdnu před prvním hracím víkendem na Moravě.

O uplynulém víkendu nás čekal první výlet na jižní Moravu, konkrétně do Brna (Žabiny) a Kyjova.  Bohužel smůla nás provázela už v přípravě. Karča Petlanová byla na lyžáku se školou, Věrka Schneider si udělala výron ve čtvrtek na tréninku a Natálka Petráková v pátek.

Oslabeny o tři důležité hráčky jsme přesto vyrazily s odhodláním vyhrát a ještě se porvat o postup na MČR.

V sobotním urtkání jsme neuvěřitelně bojovaly, bohužel opět nás nepodržela střelba z podkoše a ani TH a tentokrát, byť se nechci na rozhodčí vymlouvat, tak ani rozhodčí svými výkony k férovosti utkání nepřispěli.

O to víc nás mrzí těsná porážka o 4 body.

Ještě odpoledne jsme přejely do Kyjova, kde nás čekal těžký zápas v neděli.

 

Nedělní utkání hned od začátku ovlivnili rozhodčí (což nám po utkání přiznal i domácí trenér, že takové připískávání ještě nezažil). Celé utkání bylo velmi vyrovnané, chvilku jsme vedly my, chvilku Kyjov. Bohužel se potvrdila má slova, že pokud po třetí čtvrtině nebude minimálně v desetibodovém vedení, tak utkání prohrajeme. A přesně to se stalo.

Mrzí mne, že takové nesportovní vedení utkání ze strany rozhodčích se děje již v kategorii U14. Ty holky si hru jedou užít, dají do toho vše a samy jsou z toho po takovém zápase úplně demoralizované.

 

 

6.10.2024 | U14

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 | U14

První zápasy U14

2.9.2024 | U14

Soustředění a přípravný turnaj