Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Čtyři dny, tři utkání a opět těsná porážka s Jičínem.

11.3.2019 | U14
Čtyři utkání proti Jičínu, čtyři těsné porážky, celkové skóre -13 bodů.

V letošní sezóně nám utkání proti Jičínu nevycházejí. Těsná porážka o 1 bod bolí hodně, tím spíše, že jsme 10 vteřin pred koncem ještě vedli.

Sobotní utkání bohužel výrazně ovlivnil výkon rozhodčích. Pískali velmi necitlivě, velmi nevyrovnaně, posuzovali stejné zákroky v různých situacích naprosto odlišně. Rozhodčí, kteří omlouvali svůj výkon tím, že normálně ískají pouze oblastní přebor, vyrovnané extraligové utkání absolutně nezvládli.

Bohužel náš velmi dobrý bojovný výkon, s obrovským nasazením byl opět sražen hlavně ve 4. čtvrtině neproměńěnými podkošovými střelami a trestnými hody, které jsme v předcházejícím prběhu neměly vůbec špatné. Bohužel ve čtvrté čtvrtině 12/2. Vůbec jsme neměly nechat utkání dojít do takové koncovky.

Vrátíme to Jičínu někdy příště.

 

V neděli nás čekal favorit soutěže Sokol Hradec Králové. Vstup do utkání byl ustrašený a bylo to vidět na výsledku prvního poločasu (47:9). Do třetí čtvrtiny jsme ovšem vstoupily velmi nebojácně a hned se to projevilo i na skóre (třetí čtvrtina 20:17). Nasazení nám zůstalo až do konce utkání. Jako pozitivum beru, že jsme nedostaly 100 bodový příděl a udržely rozdíl ve skóre pod 50ti bodovou hranicí.

 

6.10.2024 | U14

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 | U14

První zápasy U14

2.9.2024 | U14

Soustředění a přípravný turnaj