Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Úspěšné předsezónní turnaje a zápasy

26.9.2024 | U12
V září, stejně jako škola, začaly pro naše dívky přípravné zápasy, ve kterých porazily většinu soupeřů.

První nás čekal BK Brandýs nad Labem, které jsme porazily 40:31. Dalším soupeřem byl tým z Pardubic. Vzhledem k tomu, že jsme proti nim hrály hned po zápase s Brandýsem, byl začátek zápasu o něco těžší, ale dívky si udržely bojovnost a chladnou hlavu a Pardubice porazily 43:35. Ze statistik dívek stojí za zmínku naše Anička, která v tomto zápase zaznamenala 8 bloků.

Od 20. do 22. září se konal 30. ročník turnaje KraKoš v Kožlanech, kde jsme samozřejmě nemohly chybět. Hned v pátek jsme odehrály zápas proti Jižním Supicím, které jsme suverénně porazily 56:12.

V sobotu jsme ráno nastoupily proti hráčkám z klubu HB Basket Praha, které byly o něco šikovnější a porazily nás 18:25. To nás však nezastavilo a ukázaly jsme svou bojovnost při zápase s Fireballs Rokycany, kdy jsme si od začátku vytvořily náskok a udržely ho až do konce. Konečné skóre bylo 38:8. Do třetice všeho dobré jsme v posledním sobotním zápase vyhrály nad BK Kladno 41:17.

Neděli jsme začaly zápasem s dalším pražským klubem, kterým byli Tygři Praha. V tomto utkání dívky předvedly skvělý výkon a soupeře porazily 37:6, přičemž tygřicím ve druhém poločase nedovolily dát ani jeden bod! Díky této výhře jsme se dostaly do finále, kde jsme znovu nastoupily proti dívkám z HB Basket Praha. Bohužel, ve finálovém zápase jsme tahaly za kratší konec a byly jsme poraženi 11:40, čímž jsme se umístily na krásném druhém místě a hráčky USK Praha si tak odvezly domů stříbrné medaile.

Všechny tyto přípravné zápasy hodnotíme velmi pozitivně a myslíme si, že byly skvělou přípravou na letošní sezónu. Ta začíná už příští týden, a to 5. a 6. října u nás na Královce. Tímto bychom Vás chtěly pozvat, abyste přišli podpořit dívky na jejich první zápasy. Věříme, že nás čeká úspěšný vstup do sezóny.

16.8.2024 | U12

Soustředění v Dobřichovicích

3.8.2024 | U12

Máme nové posily i zkušenosti

23.7.2024 | U12

Užíváme prázdnin