Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

První porážka

21.10.2024 | Mládež
Víkendová bilance 1:1

SLUNETA Ústí nad Labem vs. USK Praha - 46:83

V sobotu jsme odehráli první venkovní utkání sezóny a to v Ústí nad Labem. Po pomalejším začátku jsme postupně navyšovali náš náskok. V poločase jsme vyhrávali 24:43 i přes fakt, že jsme opět neproměnili několik jasných šancí z podkoše. Druhý poločas skončil obdobným výsledkem a proto jsme se mohli radovat z prvního venkovního vítězství.

Tygři Praha vs. USK Praha - 63:62

V neděli hned brzy ráno jsme hráli na půdě Tygrů Praha. Jednalo se o souboj dvou týmů, které ještě letos neprohráli. Tento zápas určí tým, který se osamostatní na první příčce průběžné tabulky skupiny A. Soupeřky hned od začátku nastoupily do zápasu velmi agresivně a nic nám nedarovaly. My jsme naopak působili zaskočeným dojmem. První poločas jsme nehráli svoji hru a z toho plynula naše poločasová ztráta 6ti bodů. Do druhého poločasu jsme vlítli jak uragán a naprosto jsme změnili dojem z našeho výkonu. Třetí čtvrtina skončila 7:18 v náš prospěch a diváky v Jenči čekala dramatická poslední čtvrtina. 5 minut před koncem zápasu bylo skóre 53:60 pro nás. Poté jsme lehce znervózněli a neproměnili jsme pár jasných šancí. Naopak soupeřky vycítily šanci a koš po koši náš náskok stahovaly. 12 vteřin do konce dali Tygři koš a tím pádem vyhrávali o bod. Následoval náš timeout. Nakreslená akce bohužel nepřinesla koš a proto se z vítězství radoval domácí tým. Pro nás se jednalo o skvělý zápas, který nám ukázal naše slabé stránky, na kterých musíme o to víc pracovat. Nic není ztraceného, věříme, že doma Tygrům porážku oplatíme a uhájíme si první místo konečné tabulce.

Nyní nás čeká delší pauza, další hrací víkend 9 a 10.11. sehrajeme dvojičku s HB Basketem Praha a to jednou u nás na hale Královka a jednou u soupeřek.

Přijďte nás podpořit!

 

6.10.2024 | Mládež

Opět dvě domácí výhry!

22.9.2024 | U17

První zápasy sezóny 2024/25…

15.9.2024 | U17

Poslední víkend před extraligou