Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

1.liga na venkovních palubovkách

20.10.2024 |
Z venkovních zápasů vezeme jedno vítězství ze Strakonic

BK Strakonice - USK Praha B 57:71

Nepohledný basketbal se hrál na palubovce Strakonic, však na konec s vítězným koncem pro nás. V první polovině zápasu jsme nebyly schopny ubránit 1:1. O osudu rozhodla 4/4, kdy jsme byly schopny soupeři odskočit až na 15 bodů a vedení udržely až do konce. Za utkání zaslouží vyzdvihnout dorostenky E.Javanská a E.Zídková - v nasazení, bojovnosti.

BA Sparta - USK Praha B 70:66

Se silným soupeřem se nám vstup do utkání velmi vydařil. Bohužel jsme měly problémy s fauly, které ovlivňovaly vývoj utkání v náš neprospěch. V ranních hodinách jsme se dověděly, že nenastoupí V.Štaflová - hráčka, která by měla táhnout tým z pozice rozehrávačky, a tak hlavní roli převzala mladá, nadějná M.Kopecká. O osudu utkání rozhodla až 4/4 - opět nendodržením taktiky (obvzlášť z pozice rozehrávačky), nevynucenými chybami se vedení převrhlo na stranu soupeře. Bohužel nás trápil i doskok. Hráčky Sparty si i 5x za sebou byly schopny útočně doskočit. Na naší straně nám tato aktivita chyběla. Naše nejvyšší křídla měla v polovině zápasu 0 útočných doskoků. Do závěru přidala jen 1 útočný doskok. V poslední části zápasu se k tomu přidalo 5 nedaných TH za sebou. Doufáme, že mladé hráčky budou sbírat zkušenosti, a těmito chybami se poučí do dalších zápasů, obvzláště, když koncovka utkání byla prakticky identická jako v zápase na domácí palubovce proti BK Havířov - stejné taktické pokyny a následně absolutní zkrat.  Porážka mrzí, obvzláště, když  v několika fázích utkání jsme byly lepším týmem. 

Stabilitu v dobrých výkonech si drží E.Zídková s E.Javanskou.

6.10.2024 |

1.liga na domácí palubovce

22.9.2024 |
7.8.2024 |

Stoprocentní bilance