Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Přijďte v sobotu na Královku

11.10.2024 | Chance ŽBL
3. kolo v rámci české Chance ŽBL sehrají svěřenkyně Natálie Hejkové již tuto sobotu od 17:00. Soupeřem jim bude v druhém domácím utkání tým SBŠ Ostrava. Přijďte podpořit hráčky ZVVZ USK Praha na Královku a pomozte vytvořit pravou domácí atmosféru.

Ostrava vstoupila do sezóny pravou nohou, když dokázala ve dvou utkáních brát dvě vítězství. Nejdříve se svěřenkyně Ivety Raškové utkaly s DSK Basketball Brandýs, nad kterým v těsném souboji zvítězily 75:70. O čtyři dny později vyzvaly na domácí palubovce tým KARA Trutnov. Opět to byly hráčky z Moravskoslezského kraje, které se radovaly z vítězství 79:70. Nejužitečnější hráčkou Ostravy je momentálně Iva Belošević, která hraje první sezónu v české nejvyšší soutěži. Tato chorvatská hráčka si průměrně připisuje 10,5 bodů, 8 doskoků a 2,5 asistencí.

Vstupenky na utkání je možné zakoupit u vstupu do haly č.2 a prodej začíná jednu hodinu před začátkem utkání. V případě, že se na utkání nebudete moci dostavit osobně, tak je možné sledovat zápas již tradičně na TVcom.

18.10.2024 | Chance ŽBL

Z Trutnova s vítězstvím

17.10.2024 | Chance ŽBL

Do Trutnova už v pátek

16.10.2024 | Euroliga

Vítězství nad Györem