Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Opět dvě domácí výhry!

6.10.2024 | Mládež
Začátek sezóny zatím se 100% úspěšností

USK Praha vs. BK Strakonice - 76:27

V sobotu jsme v hale Královka přivítali tým ze Strakonic. Se Strakonicemi jsme se letos již utkali a to v přípravě na turnaji v Brně. Tentokrát mělo utkání úplně jiný rozměr. Od začátku jsme diktovali tempo hry a o vítězi rozhodla vlastně už první čtvrtina. Tu jsme ovládli 22:7. Druhá čtvrtina přinesla z naší strany lehké uspokojení a rozhodně s jejím průběhem nemůžeme být spokojeni. Druhý poločas byl jasnou záležitostí pro náš tým a bereme tak další vysokou výhru!

USK Praha vs. BA Sparta - 93:41

V neděli nás čekalo pražské derby se Spartou Praha. Tento zápas můžeme shrnout jako festival zahozených šancí z podkoše. Pod oběma koši jsme naprosto dominovali, ale v zakončení jsme postrádali vyšší úspěšnost. Z tohoto hlediska nás může alespoň těšit odhodlání hráček chodit za útočným doskokem. Jeho číslo se zastavilo na úctyhodných 40.

Za 14 dní vyjedeme k venkovním zápasům do Ústí nad Labem a k dosud neporaženým Tygrům Praha, kde se utkáme o průběžné první místo v tabulce Extraligy A.

21.10.2024 | Mládež

První porážka

22.9.2024 |

První zápasy sezóny 2024/25…

15.9.2024 |

Poslední víkend před extraligou