Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

NOVINKY Z WNBA

3.10.2024 | Ženy A
Chris Marion/NBAE via Getty Images
Chris Marion/NBAE via Getty Images
Brionna Jones je poslední hráčkou ZVVZ USK Praha, která může se svým týmem Connecticut Sun zabojovat o vítězství v WNBA. Ezi Magbegor skončila se Seattle Storm v 1. kole play off, když její tým prohrál s obhájkyněmi titulu Las Vegas Aces 2:0 na zápasy. Isabelle Harrison se se svým Chicago Sky neprobojovala do vyřazovací části a již se připravuje v Praze s týmem na své první utkání

Brionna a její Suns šli do play off z 3. místa, kde narazili na Indianu Fever. Ta postoupila do vyřazovací části z 6. místa. V obou utkáních Connecticut potvrdil roli favorita a postoupil do semifinále 2:0 na zápasy. V semifinále jim vyřazovací pavouk přiřkl Minnesotu Lynx, která zvítězila ve čtvrtfinále nad Phoenix Mercury 2:0 na zápasy.

Semifinálová série je tak v plném proudu a stav série mezi Sun a Lynx je momentálně 1:1. Oba odehrané zápasy byly velmi vyrovnané. První utkání vyhrál Connecticut 73:70. V druhém utkání zvítězila naopak Minnesota 77:70. Brionna si v sezóně průměrně v zápase zapisuje 13.7 bodů a 5.5 doskoků.

Třetí semifinálové utkání je na plánu v sobotu 5. října a odehraje se na palubovce Connecticut Sun.

30.9.2024 | Ženy A

ISABELLE HARRISON V PRAZE

28.9.2024 | Chance ŽBL

Úspěšný vstup do sezóny

28.9.2024 |

USK má nový web