Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Výhra před startem sezóny

25.9.2024 | Ženy A
Poslední přípravné utkání proti KGHM BC Polkowice sehrály svěřenkyně Natálie Hejkové dnes v podvečer v hale Královka. Proti polskému týmu zvítězily 81:56. Nejlepší střelkyní utkání byla Emese Hof, která si připsala 22 bodů.

Vstup do utkání měly lepší Polkowice, když si hned v úvodních minutách vytvořily osmibodový náskok. Hráčky ZVVZ USK Praha trápila především nízká úspěšnost střelby. Za stavu 17:7 pro Polkowice si vzala Natálie Hejková oddechový čas, který se týkal především obranných pokynů. Pražanky se snažily být v obraně více aktivnější a Polky se často dostávaly do těžkých střeleckých pozic, což vedlo po koši Emese Hof ke snížení na rozdíl tří bodů. Na polské straně dělala domácím problém především Emma Cannon, která za první poločas dala 11 bodů. Na druhé straně se dařilo Emese Hof, která dala bodů 14. Vstup do druhého poločasu byl ze strany domácích velmi aktivní. Hráčky se v úvodu třetí desetiminutovky živily především rychlým protiútokem, který vycházel z kvalitní obrany. To vedlo k převzetí vedení v zápase a vytvoření dvouciferného bodového náskoku. Ve stejném duchu pokračovaly svěřenkyně Natálie Hejkové i v poslední čtvrtině. Polkowice se nedokázaly dostat zpátky do rytmu a dopouštěly se nevynucených chyb. Na zvýšení bodového manka na straně Polek reagoval trenér hostujících oddechovým časem. Hráčky ZVVZ USK Praha si však vývoj utkání již pohlídaly a dovedly ho do vítězného konce.

ZVVZ USK Praha - KGHM BC Polkowice 81:56 (13:21, 20:13, 24:12, 24:10)

Hof 22, Conde 15, Voráčková 12, Ayayi 11, Přibylová a Andělová po 11, Koucká 4, Cazorla 3, Nechanická 2

18.10.2024 | Chance ŽBL

Z Trutnova s vítězstvím

17.10.2024 | Chance ŽBL

Do Trutnova už v pátek

16.10.2024 | Euroliga

Vítězství nad Györem