Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Vítězství nad Čajkami

20.9.2024 | Ženy A
Druhé přátelské utkání v rámci výjezdu do Maďarska a na Slovensko odehrály hráčky ZVVZ USK Praha dnes v podvečer v Piešťanech proti domácím Piešťanským Čajkám. Pražanky po vydařeném utkání zvítězily 90:65.

Jan Pavlík: „Po neúspěšném utkání v Šoproni jsme si ukázali některé chyby v naší hře a jsem velice rád, že v dnešním zápase se nám podařilo ve velké míře tyto chyby napravit. Díky tomu náš výkon vypadal daleko lépe. Hráli jsme koncentrovaně v obraně, podařilo se nám vybíhat do rychlých protiútoků a získávat jednoduché koše. Všem hráčkám patří dík za perfektní přístup, na který budeme chtít navazovat v dalších utkáních.

Mariana Přibylová: „Cílem bylo hrát především rychle, agresivně a poučit se z chyb ze středečního utkání v Šoproni. To se nám dařilo a většinu střeleckých pozic jsme si vytvořili právě z rychlého přechodu půlky. Chtěli jsme si vyzkoušet různé herní kombinace, a to i v neobvyklém složení na hřišti, protože právě v tomto utkání, je na to ještě prostor.“

Nejlepší střelkyní týmu ZVVZ USK Praha byla v dnešním utkání Emese Hof, která si připsala 21 bodů a 7 doskoků. Dalšími dvoucifernými střelkyněmi byly María Conde (19 b. + 10 d.), Valériane Ayayi (17 b. + 5 d.) a Veronika Voráčková (13 b. + 8 d.)

Poslední přípravné utkání v rámci výjezdu sehrají svěřenkyně Natálie Hejkové zítra od 17:00 proti Sopron Basket.

Piešťanské Čajky - ZVVZ USK Praha 65:90 (20:22, 29:43, 52:69)

18.10.2024 | Chance ŽBL

Z Trutnova s vítězstvím

17.10.2024 | Chance ŽBL

Do Trutnova už v pátek

16.10.2024 | Euroliga

Vítězství nad Györem