Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Do nové sezóny s aplikací EuroLeague Women

17.9.2024 | Euroliga
Se změnou v herním systému soutěže a novou aplikací vstupuje EuroLeague Women do nového ročníku 2024/2025. Tato aplikace bude uživatele informovat o všech novinkách v euroligovém světě

Fanoušci budou moci v této aplikaci sledovat jednotlivé zápasy a jejich online statistiky. Budou mít přístup k reportážím, individuálním i týmovým statistikám, nespočtu videí s euroligovým obsahem a spoustou dalšího. Aplikace je vytvořena přímo na míru danému uživateli, který může sledovat své oblíbené hráče i týmy. Díky notifikacím uživatel nikdy nepřijde o žádnou novinku z euroligových palubovek.

Nastavte si tým ZVVZ USK Praha jako oblíbený a sledujte zápasy a statistiky jednotlivých hráček v nové aplikaci EuroLeague Women.

Sezóna se blíží a svěřenkyně Natálie Hejkové rozehrají svou skupinu D 9. října na palubovce Valencie. Utkání bude možné sledovat právě v aplikaci nebo na kanálu YouTube.

18.10.2024 | Chance ŽBL

Z Trutnova s vítězstvím

17.10.2024 | Chance ŽBL

Do Trutnova už v pátek

16.10.2024 | Euroliga

Vítězství nad Györem