Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Soustředění a přípravný turnaj

2.9.2024 |
Soustředění bylo ve zvláštním módu. V Dobřichovicích poletoval a nejspíše stále poletuje ve vzduchu rotavir. Ten nám soustředění všem nejen o den zkrátil, ale přinesl většině týmu i zdravotní problémy.

Od neděle jsem začaly makat a udělaly jsme dobře, protože už v úterý nám začaly odpadávat hráčky se střevními problémy. V tomto duchu se táhlo celé soustředění. Z 18 začínajících hráček a 2 trenérů nám ,,poslední den,, odjíždělo domů 5 zdravých hráček a 1 trenér... Naštěstí všem příznaky trvaly méně než dva dny, takže jsme se už v pondělí na venkovním tréninku ve Stromovce sešli se 13 hráčkami. 

Od úterý už jsme začali tréninky v hale na Královce.
 
Na Královce jsme v pátek započali i herní sezónu, protože se na hale A odehrál každoroční turnaj Basketbal Prague Open. Turnaje se zúčastnily 4 týmy, dva české a dva slovenské. První zápas proti Tygrům bohužel -4b pro nás. Druhý zápas to samé, -9b s BK Klokani Ivanka pri Dunaji. Třetí zápas jsme museli porazit MBK Starou Turou alespoň o 11b, aby jsme se podívali do finále. A co se povedlo? Výhra přesně o 11b.
 
Ve finále, opět s Tygry, jsme celou dobu tahali za kratší konec, bohužel až do konce. Takže bereme stříbro a těšíme se na první ligové zápasy opět na Královce
6.10.2024 |

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 |

První zápasy U14

11.8.2024 |

Před soustředěním U14