Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Soustředění v Dobřichovicích

16.8.2024 |
Soustředění v Dobřichovicích nebylo jen o fyzické přípravě, ale také o upevňování vztahů v týmu
Soustředění v Dobřichovicích nebylo jen o fyzické přípravě, ale také o upevňování vztahů v týmu
Každý den byl pečlivě naplánován tak, aby se mladé basketbalistky zaměřily na různé aspekty přípravy.
Náš basketbalový tým dívek U12 absolvoval od 11. do 16. srpna soustředění v Dobřichovicích u Prahy, kde jsme zahájili letní přípravu na nadcházející sezónu. Tento intenzivní týden byl plný pestrých tréninků a aktivit, které měly naše děvčata co nejlépe připravit na nadcházející výzvy.

Každý den byl pečlivě naplánován tak, aby se mladé basketbalistky zaměřily na různé aspekty přípravy. Zvládly atletické tréninky, které jim pomohly zlepšit kondici a rychlost, technické tréninky, kde zdokonalovaly své dovednosti, a silové tréninky, které přispěly ke zvýšení jejich fyzické odolnosti a síly.

Součástí programu byla také návštěva plaveckého bazénu, kde si dívky nejen zaplavaly a zahrály vodní pólo, ale vyzkoušely si také zábavnou a náročnou aqua zumbu s lektorkou, která přinesla novou dynamiku a energii.

Soustředění v Dobřichovicích nebylo jen o fyzické přípravě, ale také o upevňování vztahů v týmu. Společné aktivity mimo hřiště, jako byl basketbalový kvíz nebo již zmíněná aqua zumba, přispěly k ještě lepší soudržnosti týmu. Naše hráčky odjížděli motivovaní, povzbuzení a připravení čelit nadcházející sezóně s novým odhodláním.
 
26.9.2024 |

Úspěšné předsezónní turnaje a zápasy

3.8.2024 |

Máme nové posily i zkušenosti

23.7.2024 |

Užíváme prázdnin