Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Soustředění U13

17.8.2024 |

Od 11.8. do 16.8.2024 proběhlo v našem známém sportovním areálu první soustředění družstev USK. Naše holky z U13 měly soustředění se svými mladšími kamarádkami U12. Počasí nám moc nepřálo, je jasné, kdyby nám celé dny pršelo, tak nejsme také nadšeny, ale v tomto tropickém počasí jsme měly hlavně strach, aby holky nebyly dehydrovány a o úžeh jsme také nestály...

Holky dostaly na část prázdnin tréninkový plán, jehož splnění/nesplnění včetně dalších prázdninových aktivit si měly zapisovat do tréninkového deníčku. Holkám jsme zdůrazňovaly, že mají psát pravdu, chápeme, že prázdniny jsou naplánovány různě a ne vždy se dá dodržet nějaký sport, natož námi určené aktivity. Většina z nich toto doporučení dodržela - některé holky měly deníčky strohé, ale u některých jsme se opravdu dopodrobna dozvěděly prázdninové aktivity a i jsme se zasmály.

Na soustředění jsme se snažily dodržovat 2 tréninkové jednotky (atletika venku + basketbal v hale) dopoledne, 2 tréninkové jednotky odpoledne a po večeři i přátelská utkání mezi s sebou, družstva byla namíchána společně s holkami z kategorie U12. Toto si holky moc užívaly. Samozřejmě nechyběla i regenerace v bazénu a dostatek zmrzlin. Soustředění nám zpestřila návštěva 2 hráček z týmu ZVVZ USK Praha, která si pro holky připravila jeden společný trénink.

Předposlední den probíhala také volba kapitánky týmu a její zástupkyně...hlasování bylo tajné. Holky vytvořily svým hlasováním velkou zápletku, ještě nikdy se nestalo, že 4 hráčky měly stejný počet hlasů, tak muselo probíhat druhé kolo voleb :-) I toto druhé kolo voleb bylo velmi těsné, ale naštěstí se rozhodlo.

Holky samozřejmě měly různé bolístky, ale žádný úraz se nám nestal, za co jsme velmi rády. Některé holky jely vůbec na své první soustředění, některé holky jely na první soustředění s námi, ale všechny zaslouží pochvalu, protože podmínky opravdu nebyly jednoduché.

Nyní mají holky týden volna - samozřejmě si mají udržovat svoji nabranou fyzičku, ale dle svého uvážení, nemají žádné námi určené tréninkové povinnosti. A poslední týden prázdnin se sejdeme společně na trénincích v hale Královka, kterou mají naši holky zatím za odměnu.

 

13.10.2024 |

První hrací víkend U13

9.9.2024 |

Zářijový turnaj v Ostravě

10.7.2024 |

Rozlučka U12 - nyní již tým U13