Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Půjdou i ostatní reprezentační družstva žen po stopách U20?

14.7.2024 |
Reprezentace žen U20 slaví postup do divize A

Po loňském roce, kdy všechny ženské mládežnické reprezentace spadly do divize B, je jasným cílem návrat zpátky do elitní divize. U20 se tento cíl podařilo splnit hned na první pokus a z Bulharska si odváží bronzové medaile. V týmu byla Karolína Petlanová, aktuálně hráčka USK Praha, která odehrála i celou dorosteneckou kariéru v našem dresu. Kromě Karolíny byla v realizačním týmu i Jana Klečková a to na pozici asistentky. Všem moc gratulujeme !

Dalším vrcholem je ME U18 divize B, kde o finální nominaci bojuje i naše dlouholetá opora Ela Zídková. Turnaj se odehraje v rumunském Poliesti v termínu 2.-11.8.

Až jako poslední je na programu ME 16 divize B. V širší nominaci trenéra Fouska má náš klub zastoupení v podobě Karolíny Taušové, Sofii Robson, Emi Novákové a Anežky Misíkové. Ani zde ještě není hotová finální nominace a proto věříme, že všechny holky makají na tom, aby si na ME zahrály.

21.10.2024 | Mládež

První porážka

6.10.2024 | Mládež

Opět dvě domácí výhry!

22.9.2024 |

První zápasy sezóny 2024/25…