Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

NEJ SEZÓNA V MNOHA SMĚRECH

27.6.2024 |
Ač se nám to zdá být téměř nemožné, je tu úplný konec sezony a nás všechny čeká zasloužený odpočinek v podobě letních prázdnin. Máme za sebou velmi pestrou a pro nás velmi úspěšnou šňůru zápasů, tréninků (a že jich nebylo málo!) a zážitků.

     Od soustředění až do 24.6. jsme společně s hráčkami neustále pracovali na rozvoji individuálních činností jak jednotlivých hráček tak jejich zapojení do kolektivní hry. Po každém nedělním zápase jsme hned v pondělí zase byli všichni „na značkách“ a dřeli dál a dál…. I přesto, že se nám nepodařilo postoupit do extraligy naše společné úsilí nepolevilo ani na okamžik a dokázali jsme společně vybojovat mnoho vítězství nejen na domácí palubovce, ale ke konci sezony jsme dokázali dobýt i palubovky při výjezdu mimo domácí prostředí. V Chomutově jsme se z -20 v poločase radovali z velkého vítězství a holky zvládly velmi těžké chvíle, kdy se extrémně nedařilo vlastně vůbec nic. O to pak byla radost intenzivnější… A toto jsou naše velká NEJ. Ta, která nás ženou stále dál, protože všichni vidíme, že úsilí, které do práce vložíme nám přinese obrovskou radost a chuť jít stále dál a dál….

     Během Velikonoc jsme vyjeli na turnaj do Brna, odkud jsme si dovezli úžasné stříbrné medaile a mnoho zkušeností. Zažili jsme, co to je hrát před nacpanou tělocvičnou a přes fandění neslyšet vlastní slovo natož pokyny trenérů. ještě 1x díky kat. U12 a těšíme se, že to někdy zopakujeme…

     A to největší NEJ? – NEJVÍC DĚKUJEME VŠEM RODIČŮM, KTEŘÍ NÁS CELÝ ROK PODPOROVALI, POMÁHALI S DOPRAVOU, UMOŽNILI NÁM JET NA TURNAJ A PŘIZPŮOSBILI SVŮJ PROGRAM TAK, ABYCHOM VŠE MOHLI ZVLÁDNOUT.

     Děkujeme šéftrenérce mládeže Lucce Luxové za obrovskou podporu a pomoc kdykoli bylo potřeba. Děkujeme všem kolegům trenérům za spolupráci a také hráčkám kat. U13, bez kterých by to také nešlo. Jejich zapojení do našich tréninků bylo obrovskou pomocí a jejich účast na trénincích a zápasech byla klíčová. Děkujeme Káje Krejčové, Mie Bendíkové, Viki Parmové, Julče Táborské, Báře Tejmarové a Elí Pastýříkové.  Jsme moc rádi, že nám v některých zápasech vypomohla i Sofie Sovová, jejíž hlavní kategorií byly U15. Nelze nepoděkovat klubu USK, že nám dal příležitost vrátit se k trénování a také nám umožnil zúčastnit se, mimo jiné i trenérského semináře Impulzy trenérům…

     VŠEM PŘEJEME KRÁSNÉ LÉTO PLNÉ SLUNÍČKA A TĚŠÍME SE NAVIDĚNOU NA SOUSTŘEDĚNÍ 

    

    

6.10.2024 |

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 |

První zápasy U14

2.9.2024 |

Soustředění a přípravný turnaj