Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

KVĚTEN VE ZNAMENÍ ODPOČINKU I PŘÍPRAVY NA DALŠÍ SEZONU

22.5.2024 |

     Květen je pro basketbalisty měsícem velkých emocí, vrcholem sezony a snahou dotáhnout k nejlepším výsledkům celoroční tréninkové snažení. Je to měsíc, který rozdává medaile, pocity nezměrného štěstí a radosti z výhry, pro některé týmy slzy a zklamání….

     Týmy USK byly v této sezoně velmi úspěšné - U12 bronzové medaile, U15 zlaté – velmi všem gratulujeme! -  a i přesto, že tým U14 neměl možnost se mistrovství zúčastnit jako celek, přesto jsme své zastoupení na MČR měli – hráčky roč. 2011, které s námi celý rok trénovaly a hrály, s kat. U13 postoupily a z mistrovství si přivezly nejen bronzové medaile, ale také individuální ocenění.

     Pro nás jsou úspěchy našich holek opět hnacím motorem a tak jsme se po zaslouženém odpočinku opět pustili do plného tréninkového zápřahu…. Přesunuli jsme se na Královku a 3x týdně 2 hodiny pracujeme na individuálních činnostech, 1:1, posilujeme a intenzivně se připravujeme na září, kdy rovnýma nohama skočíme do kat.U15 a pravidel dospělého basketbalu. Bude to pro všechny velká změna, lehce obměňujeme tým a věříme, že se naše společné úsilí propíše do nadcházejících zápasů a my se pokusíme vybojovat postup do extraligy….

6.10.2024 |

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 |

První zápasy U14

2.9.2024 |

Soustředění a přípravný turnaj