Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Shrnutí sezóny 2019/2020 s DL U17

2.7.2020 |
Nedohraná sezóna a přesto hromada zkušeností.

Do sezóny 19/20 jsme vstupovaly s družstvem, ve kterém byly jen 4 dorostenky a zbytek tvořily hráčky U15 (2005). Dorosteneckou ligu hrajeme hlavně proto abychom sbíraly zkušenosti a nezaskočil nás přechod do dorosteneckých kategorií. V některých zápasech (hlavně proti severočeským týmům) byl znát věkový rozdíl a tím i výškový a váhový. Holky se ale i s tímto hendikepem popraly poměrně úspěšně.

Zápas od zápasu bylo vidět, že se holky přestávají bát a zkušenosti z dorostenecké ligy jsme dokázaly prodat v žákovské kategorii. I když jsme v základní části dokázaly vyhrát jen dvakrát (Poděbrady, Děčín), výsledky a předvedená hra se zlepšovala. Až příliš byla vidět v některých utkáních absence klíčových hráček (viz. odveta proti Poděbradům na domácí půdě). V takových zápasech jsme marně hledaly hráčku, která by to "chtěla vzít na sebe" a strhnout ostatní k odvážnější hře.

Přesto, že sezóna nebyla dohrána, ukázala nám možnosti jednotlivých hráček. Holky si vyzkoušely co obnáší dorostenecký basket a douhám že se řádně připravily na nadcházející sezónu.

Holkám, které se rozhodly nepokračovat, přejeme hodně štěstí a úspěchů v jejich dalším životě.

A my, co pokračovat budeme, se velmi těšíme na další sezónu (snad již nijak nepoznamenanou koronavirem).

Přijďte nás od září podpořit.

Těšíme se vás.

21.10.2024 |

Venkovní zápasy týmu U17B

7.10.2024 |
24.9.2024 |

První zápasy U17B