Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Soutěže skončeny, tělocvičny zavřené ....přesto trénujeme dál

5.4.2020 |
Období "Corona" ... jak se nám v něm sportuje ??

Obddobí Corona nám začalo  6. března, kdy jsme museli zrušit první trénink v tělocvičně na Petřinách, v neděli jsme ještě odehrály utkání za U15B. V tu chvíli nás vůbec nenapadlo, že to bude naše poslední utkání v letošní sezóně 2019/2020. V pondělí 8.3.  trénujeme vyjímečně na Královce a Modřanech, protože Petřiny už jsou pro veřejnost zavřené. V úterý  se zavírají školy , ale přesto trénujeme dál. Poslední trénink jsme měli v Modřanech ve středu 10.3., ve čtvrtek jsme měli mít dohrávku proti Slovance  - zrušeno, v pátek 12.3. 2020 jsou z nařízení Vlády zavřené všechny sportoviště .Nikdo z nás na takovou situaci nebyl připraven a myslím, že většina z nás si myslela, že toto opatření nebude na dlouho.

Jenže čas letí a už jsme bez společného sportování tři týdny. Naštěstí se nám daří být v kontaktu a ač před časem bych si jako trenér nedokázala představit trénovat své svěřenkyně virtuálně a nadálku,  děje se to !

Svou každotýdenní komunikaci s rodiči jsem převedla na každodenní komunikaci s hráčkami přes whatsapp. Máme zřízenou skupinu, ve které sdílíme sportovní aktivity. Holky dostávají  basketbalová videa, které připravuje Raina a pak také videa, které připravují naši kondiční trenéři Matěj s Betkou.

Hráčky pak během týdne posílají videa, fotky, někdy jen slovně popíší co který den dělaly a zda trénovaly podle Rainy nebo podle Betky s Matějem. Po prvním týdnu jsme plynule přešly hlavně na zasílání videí, na kterých můžeme my trenérky vidět provedení a pak je můžeme s holkami rozebrat... případně se snažíme, aby samy nacházely, co je třeba zkusit udělat jinak aby to bylo lepší.

Jsou za námi 3 týdny,  a asi nás ještě pár týdnů čeká....úkolem nás trenérek do dalších dnů bude udržet kontakt s dětmi, motivovat je a věřit, že až tato doba, která moc sportování nepřeje,skončí, se nám všechny holky s radostí vrátí na plac.

6.10.2024 |

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 |

První zápasy U14

2.9.2024 |

Soustředění a přípravný turnaj