Výhra na venkovním hřišti

26.3.2024

V netradiční den, tedy v pátek 22.3. ,odehrály hráčky kat. U14 dohrávku odloženého zápasu na palubovce Karlových Varů. A tentokrát si vezeme z palubovky soupeřek konečně vítězství!

     Od samého počátku zápasu jsme se soustředili na precizní obranu, po každém daném koši jsme okamžitě tvořili tlak na míč a tím velmi ztěžovali soupeřkám přechod na útočnou polovinu. Během prvního poločasu se nám několikrát podařilo nepustit hráčky Varů z jejich vlastní poloviny. (8:24)

     2q již nebyla obranně tak skvělá a hráčky povolily v tlaku na míč a proto se tato čtvrtina bodově vyrovnala a my ji vyhráli pouze o 2 body (17:19) a do poločasu jsme šli za skóre 25:43.

     Hlavně v 1q jsme se opět trápili pod košem soupeřek a neproměnili neuvěřitelné množství jasných košů. Na druhou stranu se nám během celého zápasu dařilo proměnit střely ze střední vzdálenosti a holky si vyzkoušely přenos míče na slabou stranu na volnou spoluhráčku, která měla prostor pro dobrou střelu. 

     Druhý poločas byl již obranně z naší strany vyrovnanější a obě čtvrtiny jsme jasně vyhráli a soupeřkám dovolili pouhých 24 bodů. Nám se podařilo proměnit koše z přesilových situací a díky skvělým přihrávkám a přehledu některých hráček se bodově zapojily opět téměř všechny hráčky, které se do zápasu zapojily. Zápas byl plný velmi pohledných akcí z naší strany a věřím, že si z něj vezeme cenné zkušenosti. (49:87)